Pemberitahuan..

Saya tidak pandai memasak tapi saya cuba untuk belajar.. Resepi kat dalam blog ini ada yang saya buat sendiri, ada juga resepi family, resepi dari kawan-kawan, resepi dari majalah, dan ada yang saya ambil daripada blog dan website lain.. Saya minta maaf jika tidak ada link yang diletakkan bersama dengan resepi kerana saya tiada kemahiran dalam bidang IT di awal penubuhan blog ini.. Cuma baru sekarang ini saya tau serba sedikit caranya.. Maaf sekali lagi..

Apapun, terima kasih di atas segala perkongsian semua resepi tersebut.. Moga Allah memberkati serta merahmati kalian.. Aamiin...

Iklan Penaja

1- Silalah berkunjung ke blog ini www.usahawantualawanita.blogspot.com jika anda berminat. Anda boleh baca di sini  http://usahawantualawanita.blogspot.com/p/kelebihan-tuala-wanita-fc-bio-avail.html untuk keterangan lanjut tentang produk pad herba  AVAIL ini. Hubungi Azizan di talian 019-3401539 untuk keterangan lanjut. Terima kasih... =)2- Kepada sesiapa yang berminat, terutamanya kaum wanita, bolehlah jenguk-jenguk kat sini: http://babyprincesscloset.blogspot.com/ , http://babyprincesscloset.blogspot.com/p/koleksi-baju-kurung-moden.html , http://babyprincesscloset.blogspot.com/p/kebaya-collections.html .Sila hubungi Puan Ida Liza di talian 013-6073933. Terima kasih.. =)

Boleh juga add beliau di facebook http://www.facebook.com/profile.php?id=100001150057870